Upptinad med lugg

lisaluggTill hälften upptinad skulle jag vilja säga. Envisas med att sitta i köket och här är det …jag inte så kallt som ute men enligt termometern endast +14, och det är kallt för en tarm som mig! Nu har vi satt på elementet i Emmas rum, det här går ju inte om det ska springa 20 isbjörnar här ute. Vi är som sagt till hälften upptinade och festfixade så nu går vi till grannen som bjuder på gooood maaat! Jag är vrålhungrig bara så ni vet ;)

Visar upp mig…Emma är fotograf. Sist jag var hos frisören bad jag henne klippa till mig så…hm jag menar klippa mitt hår så jag kan variera med lugg om jag vill. Så nu har jag luggat till mig…gjort lugg. För den som vill granska mig närmare, varsågod och klicka men jag varnar för diverse rynkor och annat. Hoppas ni får en trevlig lördag kväll alla!

Smoooch!

3 thoughts on “Upptinad med lugg

Comments are closed.