Har det varit helg nyss?

turboMåste tiden gå så fort? Har det varit helg,…hallååå? Får jag följa med på detta tåg eller, har det varit första advent också? Igår berättade William att ett barn i vårt område frågade honom varför vi inte har pyntat? -Vi kanske inte har varit hemma liksom! säger han.

Ja mycket riktigt vi har ju varit i Stockholmia jag och mannen på tu man hand och roat oss. Barnen var hos morfar. Vi gick ut och åt dyr mat som absolut inte var värt priset, men så kan det bli. Vi var i SkyBar på Vasagatan och tog en drink innan, riktigt mysigt ställe. Senare på kvällen tog mannen mig till ett en typ av rock-bar vid namn Ancor. I like! Synd bara att live-bandet inte var så mycket att skryta om direkt, men musiken innan var det inget fel på och inte alla de trevliga människorna heller. Kul också att se hur en del klär sig på sådana ställen. En tjej hade en sån cool väska som faktiskt kom från Lindex sa hon…en hårig sak som enligt Danne såg ut som en liten chichiouauaa….(hm, oj stavningen där). När vi sedan dan efter (inte alltför dåliga alls) åkte till Farsta köpcentrum så var den där väskan sluuuut! Whyyy!? Jag får kolla på Marieberg om den finns där.

Vi strosade runt i Farsta och köpte present för barnen skulle på badkalas på kvällen. Jag köpte ny behå då jag fått jordens nickelallergi av min andra. Innan vi hämtade barnen hos morfar åt vi pizza på haket i V-H och där möter vi före detta grannar, hur kul som helst! Miss u! Sen hemåt och mös lite hos pappa innan vi for vidare för middag hos farmor och farfar och sen vidare till badkalaset i Sorunda. Där stortrivdes barnen, det är ju inte varje dag vi åker till badhus. Och har ni sett sötaste vovven? En… en…en ”Turbo” av rasen…äsch, nån kanske vet? Söt är den ändå. Klicka för att se bilden större.

2 thoughts on “Har det varit helg nyss?

  1. Miss U 2…..Å du…känn dig inte stressad över att ni inte pyntat huset…är det lag på att det ska va pyntat en viss dag?….man gör det väl för sin egen skull och inte andras…å då gör man det när man har tid och lust…Kram till er alla i mängder…hoppas vi hinner träffas en längre stund snart…å jag minns fortfarande inte att ni varit hemma hos oss…helt sjukt…

  2. Ancore, jo det är trevligt det va på den gamla goda tiden, du vet tiden före barn….

Comments are closed.