Den bruna väskan

den bruna

När jag fyllde år sist fick jag den här gamla väskan av pappa. Jag har ju letat efter en sån. Den här ska vara från 50-talet nånstans. Den är brun, ja faktiskt riktigt bajabrun och antingen så ska jag ha den så eller så kommer jag att kladda på färg på nåt sätt. Vet inte riktigt hur jag ska använda den, vad jag ska lägga i, men nånting kommer jag att fylla den med i.a.f. Fick även en sån där babushka (stavas?), en gumma i en gumma och så vidare. Den tyckte barnen var rolig.

Under kvällen har det delats ut böcker som William har sålt åt Jultidningsförlaget, vi har ett par kvar att dela ut. Sonen lyckades tjäna ihop 1119 kr, inte illa! Som bonus har han valt en MP4-spelare med touch screen, så han är nöjd. Kvällen har även gått åt till att leta…leta efter Williams nya Nintendo DS lite som han fick av oss i present. Eeee den är typ spårlöst försvunnen! Vi kan inte hitta den och William kan inte komma ihåg var han lade den igår kväll innan han gick till sängs. Men den borde väl komma fram snart.

2 thoughts on “Den bruna väskan

 1. Hej Lisa!

  Oj, ja jag blir jätteglad för en kommentar! Speciellt från någon som jag inte ”träffat” förut!
  Och det är ett bra sätt att hitta nya blggar att besöka också! Nu måste jag kolla runt lite hos dig!

  Kul att du gillar vår tapet. Tycker också om den (såklart!), men jag är ganska ombytlig av mig, så vi får se hur länge den blir kvar ;)

  Hoppas vi hörs igen!

  Kram Pernilla

  1. Kika på du, du är så välkommen. Under kategori ”inredning” ser du vår tapet ;)

Comments are closed.