Plingeling

plingelingIdag blev det lite bilåkande, men vad gör man inte. Skjutsade Emma till en kompis. Vidare med William och kompis till Lek & Buslandet. Men innan Lek & Buslandet svängde jag förbi auktionskammaren för jag hade fått syn på en byrå på nätet som de ska ropa ut. En vanlig vit fin byrå med 3 lådor. Tog med mig en liten måttrulle dit. William ville sjunka genom jorden när jag ställde mig och började måtta byrån…men när han hörde att jag tänkte ha akvariumet där på så han blir av med det från sitt rum så var det inte så farligt längre. Måste liksom veta om akvariet platsar där och det skulle det göra. Men först lämnade jag grabbarna på Buslandet där de får vara i 3 timmar. Tillbaks till auktionen som precis börjat, det tar ju lite tid sånt där och det är mycket grejer de ska gå igenom. Plötsligt ropar de ut en sån där gammal klocka/bjällra typ, så den budade jag till 60 spänn.

Tiden går och de är inte i närheten av byrån än. När de börjar närma sig lite måste jag tyvärr hämta barnen, hade hoppats på mannen men det gick inte. Så jag fick åka därifrån utan byrå….buhuääääää, den hade passat så bra! Hem och städa lite grann och laga middag, tyvärr stekte jag köttet för länge så det blev oätbart,…shit pomfritt. Men ett glas rött med lite potatisklyftor och sås gick ju ner. Ikväll ska vi se Robinson som börjar igen, ska ni se det?