Men snälla tomten…

I julklapp önskar jag mig tandblekning (sänder vibbar till tomten) och får jag inte det så får jag väl köpa det själv en dag. Jag undrar dock om någon har provat EaseWhite ? Jo, det är ju så att jag dricker massa kaffe och thé och det finns säkert fler faktorer…jo rökning. Fast jag slutade röka för evigheter sen men tyvärr så har jag rökt i fem år i mitt tidigare liv/tonårsliv. Ja det är inte enklare än så att jag vill ha vitare tänder.

Sen så skulle jag vilja ropa hit några tomtenissar som kanske vill adventspynta lite här hemma, baka lite lussebullar och fixa ljusstake m.m. Jag har inte ork alls känner jag, och lusten är ju inte på topp med detta gråa milda väder ute. Men på jobbet drog vi fram ljusstakarna ändå, det är ju liksom bara två, och så var det klart. I helgen är vi också i Stockholm så jag hinner inte pynta så mycket till 1:a advent.

Förresten! Sonen har hittat sitt Nintendo DS lite! Det var det första jag fick höra när jag kom hem, han var så glad. Vi har hela familjen letat igenom hans rum dan innan och inte hittat det, men det låg där ändå i nån korg under en himla massa smågrejer och papper o sånt.

Ti!lläg: Glömde ju skriva! En snäll människa har däremot hjälpt mig. Hon har lagat min dragkedja på mina favoritjeans! Tack i mängder till grannens mor! (Ja, jag kan verkligen inte syn och sånt där).