Tänk att få…

…hit ”Arga snickaren” och hela hans team. Det vore guld värt alltså. Ja, man kanske skulle ta och knåpa ihop ett brev till dem…Här hemma finns det också mycket påbörjat, men ej avslutat. Pengar, tid och ork tar slut liksom. Skulle jag ta papper och penna och gå en runda i huset så kan jag lova att det är nånting i varje rum som inte är avslutat. Men i vissa rum betydligt värre än andra. Fast vill vi vara med i TV?…hmm, ja det kanske är värt det..

4 thoughts on “Tänk att få…

 1. Haha, jag som är nitisk listgörare har också gjort sådana där listor, på småsaker som är kvar att göra här hemma. Makens enda kommentar till de där listorna är ”om du gör klart alla saker du hittar istället för att göra lista på dem skulle du vara klar nu” ;)

  Jag har dock aldrig sett Arga snickaren… Mija Kinning skulle gärna få gå loss lite hemma hos mig :) En utbyggnad skulle inte vara så dumt.

 2. det känns bekant det där… fast tv verkar jobbigt att ha hemma ;).

  vackra vinterbilder har du tagit också :).

  vad glad jag blir över att läsa att du tycker om orden och bilderna ;). banangratängen blev helt klart över förväntan. jättegod faktiskt :). och han är ju så allvarlig ibland *lol*. jag vet inte om man lever längre av skratt, men man har i allafall betydligt roligare och så känns allting mycket lättare.vad härligt det låter att ni skrattade båda två utan att veta varför :).

  kram kram,

 3. hej vad i bloggen är bloggens banner url.. vart hittar jag det? ligger i stilmalleneller ,, ska kopiera det nämligen

 4. Skulle också vilja ha hit snickaren och hans gäng men tror att allt småfix som är kvar här och där, som verkar ta en himlans tid att få klart :(, tyvärr inte är tillräckligt. Sen att man vill skrota sitt sjuttiotalskök räknas nog inte…

Comments are closed.