Skräll hit och dit

Varför måste det skrälla så! Och varför måste det skrällas just i melodifestivalen?…operatjejen kunde väl lika gärna ha gått till andra chansen, inte sant??? Vad ska hon direkt till Globen för, jag har ju tippat andra chansen!! Grr, nu kan jag inte ligga så bra till längre i tippandet, precis som jag misstänkte. Äsch!

Ingen var väl speciellt superduperbra heller i 4:e delfinalen. Agnes låt var helt okej, fick lite rysningar av den men jag tror det är en sån man måste höra ett par gånger så den sätter sig…och apropå det! Mannen kom hem med hela CD:n från affären idag, tjohooo då blev vi glada, i typ 5 sekunder för sen var det bara tankar på löss i våra huvuden så vi har inte ens lyssnat på den. Glömde totalt bort den.

Tillbaka till Agnes, jag har faktiskt tippat att Agnes ska vinna alltihopa så heja Agnes! Det blir väl en skräll? Jo, liiite för ingen tror väl att hon ska gå och vinna både Idol OCH Melodifestivalen?