Shoppat på Lagerhaus

Yes! Efter jobbet i lördags gasade jag iväg till Lagerhaus. Jag var helt inriktad på den turkosa kudden så den haffade jag först. Gick runt lite och fyllde korgen med smörknivar i olika färger, kökshanddukar, muffinsplåt och muffinsformar i silikon. De där formarna i silikon måste ju vara återanvändningsbara? Här ska bakas muffins, och nu när jag äntligen har en blå karamellfärg hemma så ska jag prova att göra frostingen turkosfärgad. Jaja, jag vet det är ett himla tjat om den där färgen…

Hemma var det inte bara jag som gillade den nya kudden, mannen tog beslag på den med en gång! Så idag när han ändå var iväg för att handla lusmedel (ja vi har ju löss jag och Emma) så köpte han en till, så nu har vi 2 st! HAHA! Riktigt bra size på den, skön att luta sig emot, men det vill jag inte just nu för jag har hela håret fullt med Prioderm.

Jo just det, det där söta presentpapperet med monsters på såg jag inte röken av.