p o p c o r n

Med en hand ner i popcorn-skålen sitter jag och softar framför TV:n. Det smaskas fredagssnarr till hö och vä här, det fanns tydligen en massa kolor kvar från förra helgen. Nu ser vi på Lets Dance och hejar på Elisabeth som dansar med vår lokala stjärna härifrån, Tobias Karlsson.
Imorgon blir det Melodifestivalen och jag hoppas verkligen att det går bättre för mig på schlagertipset, förra gången fick jag bara 1 rätt! Hrmpf! Jag ligger rätt så bra till just nu, men det kan ju gå käpprätt åt…. på lördag.

Denna helg består annars av jobb, jobb, jobb. Jobbar på AVA imorgon ett par timmar, sen så ska jag bättra på min flex lite och fått hem lite ”straffarbete” som jag kallar det. Sortera in papper i pärmar…fast det är bra att ha möjligheten att få ordning på flexen och jag är faktiskt på plus!! Ja, typ 45 minuter eller nåt men ändå… PLUS!