LKG-teamet

Nu var det ett år sedan Emma var på senaste kontrollerna för sin läpp- käk- och gomspalt som hon föddes med. Hon är opererad två gånger, ena gången för läppen och andra gången för gommen. Nu ska hon träffa LKG-teamet igen som består av plastikkirurger, specialisttandläkare, foniater och logopeder. Det kommer att bli en heldag med besök på tandregleringen för att se hur pass mycket de riktiga tänderna vuxit fram, vi får träffa logopeden som kommer att lyssna på Emmas tal så det inte låter nasalt t.ex. Efter detta blir det gomkonferens där alla i teamet deltar och ger lite mer besked vad som ska göras. Frågan är ju OM det blir en tredje operation av käken där det fortfarande är en liten spricka som gör att ena framtanden växer helt galet, eller om det räcker med tandställning framöver.

3 thoughts on “LKG-teamet

  1. åh, hoppas att det går att rätta till med lite enklare metoder… operation låter inte roligt :/. det hon sade om nickenyfiken-boken var däremot himla roligt ;). sådär gör jag med ibland…

    och det var snällt av dig ;). jag är också väldigt svag för 3d och detaljer. det går åt väldigt mycket 3d-kuddar hos mig… och många detaljfoton blir det. så tack ;).

    kram kram,

  2. ja ha e det dags nu,, mm hoppas det går bra, dom e ju så duktiga, får se vad det blir, dom bestämmer sig för,

Comments are closed.