Flera ”måsten”

Alltså gå inte in på Lagerhaus nä för ni kommer inte fastna för nånting alls där…

Eller rättare sagt…GÅ IN på deras hemsida och få se lite av alla roliga grejer dem har där. Kolla bara in detta ursöta presentpapper! Den där manchesterkudden i turkos färg är nog ett ”måste”, samt en turkos gardin jag såg…jag har fått pippi på turkost. Men jag gillar grönt också, som det gröna durkslaget. Måste utforska den där affären lite bättre snart. Kan inte sluta tänka på de där muffinsformarna t.ex…ååå drömmer mig bort…eh, man kanske skulle..svänga förbi efter jobbet imorgon…eh, det är ju ändå på vägen ;)


5 thoughts on “Flera ”måsten”

 1. Jahapp. Nu måste jag verkligen sticka förbi ett Lagerhaus märker jag. Det där pappret SKA jag ha. Gu´vilket tufft!! *kram*

 2. Smink och allt annat är så kul, synd bara att man inte har råd att köpa allt man vill ha.
  Självklart blir det melodifestivalen ikväll, håller även tummarna för er så ni kan vinna de 50 trisslotterna! Pengar vill man alltid ha!
  Hälsa kusinerna och farbror! kram kram

 3. Jodå, det gick bra hos läkaren. Har fått medicin och är remitterad för en stor undersökning som ska kunna ge mig rätt diagnos. Läkarna jag träffade nu var rätt förvånad över att jag berättade att jag fått en diagnos för enligt dem har alldeles för få undersökningar gjorts för att kunna ställa en diagnos.
  Tack för att du frågade!!!
  Hoppas allt är bra med er och att ni haft en trevlig helg!

Comments are closed.