Oändligt papper

Igår kväll tittade jag lite på TV och dem visar reklam för Edet.
Reklamen fachinerade mig lite grann första gången jag såg den. Först för att den är lite kul när man får se en massa olika personligheter från knäna och neråt, när de sitter och gör sina behov och behöver lite toapapper. Färgglatt och så.

Sen andra gången jag såg reklamen lyssnade jag lite extra och får höra att de använt sig av filmlåten från ”Den oändliga historien”. Ni vet lyckodraken Falkor, minns ni? Varför ta den liksom? Nu när jag nån gång kanske tittar på den filmen, som jag köpte för att vara lite nostalgisk, så kommer jag ju att tänka på toapapper!! Hrmpf! Fast jag kan hålla med om att låten passar…lite

One thought on “Oändligt papper

  1. *skrattar* åt dina funderingar kring låten. Ja, reklamen är lite speciell. jag brukar funder på HUR 17 dom kommer på allt.
    Trevlig helg på dig!

Comments are closed.