Rensa i röran

När jag surfar runt lite på nätet får jag en känsla av att det inte bara var jag som fick städnoja efter nyår. Kanske känner många att med ett nytt år behövs lite ordning och nystart. Och det är ju himla bra ju. Samt att när man ändå städar undan julgrejer och allt så kan man lika gärna passa på att städa undan lite annat som man tänkt göra sedan länge.

Det finns en bok jag läst som heter ”Rensa i röran” och det är en bra hjälp om man VERKLIGEN känner för att göra en grov genomgång hemma. Jag tror jag ska läsa igenom den igen och fortsätta rensa.

För några dagar sedan tog jag tag i fotona! Ja, dem som jag hittills framkallat av de digitala alltså. Jag hade tre tomma fotoalbum och nu är dem fulla. Är just nu utan fotoalbum och har foton kvar från sommaren -07 till året ut att sortera in. Ja ni hör ju, från -07!! Resterande fram till dags datum är alltså inte ens framkallade. Men man får ju så mycket mer plats i lådorna sen när fotona är där dom ska vara och inte dräller i lådan där jag kan lägga annat. Så nu ska jag inte framkalla mer foton förrän jag har ett nytt album att sätta dem i.

Men det som gäller i helgen, förutom innebandycup för sonen, är att ta undan resterande julgrejer i form av lite tomtar och annat och bära ut lådorna i garaget. Men det tar emot lite att ta ner stjärnorna som lyser upp i mörkret. Jag får se hur jag gör. Kanske får ta en sväng och shoppa lite lampskärmar samt panelgardiner. Kanske. Vi köpte nämligen såna där fina stjärnor på fot och själva foten kan man ju använda året runt, bara att byta ut stjärnan till nån fin skärm istället.