Billabong

Idag har jag en jeanskjol på mig, det händer inte varje dag! Av märket Billabong som jag köpte i Thailand. Fråga mig inte vad den kosta för när man handlade där så blev det ju aldrig bara en vara utan en hel hög med kläder. Det blev en hel del Billabong-kläder köpta, kjolen, bikini, t-shirts, shorts. Hittade även ett par Victoria Beckham crown-jeans där borta, ett riktigt kap 150 spänn! Och det vet jag för när jag såg dem gick jag raka vägen in, själv denna gång, och t.o.m prutade alldeles själv. Gillar egentligen inte att pruta, det känns så dumt. Just där inne blev det bara dem jeansen, jag vet inte varför, jag blev väl i chocktillstånd för jag har länge velat ha såna jeans. Och dem är såå sköna och såå schnygga.

One thought on “Billabong

  1. billabong burkar ha fina saker :). och du har en söt blogg. fina trash the dress foton var det också. och så ville jag säga tack för att du tog dig tid att säga hej :). sådant blir jag glad av!

Comments are closed.