Nytänk

In med nytt, in med lite nya idéer, in med våren, in med energi, in med pulsen lusten kreativiteten, ja allt allt allt! Nu är jag trött på den här gråzoonen, vår kom snälla kom! Känner mig deppig, svårt att hitta den där lusten energin till att bara vara. Det får gärna vara vinter, men då ska det vara vinter med snö och mera snö och kallt. Inte sånt här konstigt väder från var dag till annan.

Dricker kaffe nu, med stenhård bulle som jag tinade för länge i mikron. Dammsugaren står och väntar, den nästan hånler mot mig. Jag har ingen ork i kroppen men jag måste ju. Vill inte ha de där dammråttorna i hörnen som Sotis aldrig fångar. Jo, förresten så göra han nog det ibland ofrivilligt när han stryker runt här.

Sätter på musik, lite poppigt så där. Tittar på våra nya lampor i köket som får lysa nu istället för ljusstakarna. Stjärnorna i vardagsrummet blev utbytta mot ett par skärmar vi hittade på Ikea. Vet inte riktigt vad jag tycker om dem, dem är bruna…inte så inspirerande vårfärg direkt. Men det får duga så länge. Jag tänker i turkost, lime, rosa typ men det gjorde inte Ikea på just de skärmar vi behövde. Lite gladare färger behövs nu. Jag tror jag tar en kopp kaffe till innan jag dammsuger.

2 thoughts on “Nytänk

  1. förstår så väl och jag bor ändå i ett varmt land. den här tiden på året känns alltid lite trög tycker jag. fina bilder nedan. och förlåt, men jag garvade lite åt dina bilhistorier. vi har haft både golf och polo och det är alltid något galet med rutorna! de fastnar uppe eller nere, eller ja, hittar på vad som helst.

    och tack ;). det var snällt :).

  2. Tack för din kommentar. Vi hade en underbar dag, och en underbar resa. Lägger ut bilder så snart jag fått dem från fotografen =)
    Hoppas allt är bra med dig?!

Comments are closed.