En kall skön prommis

I lördags blev vi lite rastlösa och gick ut. Tog med kameran och fotade en himla massa, men här är ett par av dem bilderna som jag blev mest förtjust i. Vi gick ner till sjön och det var så fint med all is och ett litet snölager på. Tyvärr ingen bild på det, landskapsfoto verkar inte vara min grej…än. Men här på bild 1 så provar Emma isen och ni kan ju se lite landskap i bakgrunden ;) Lägg märke till Emmas jacka den är verkligen fin, fast ni kanske får förstora bilden så ni ser. Köpte den till henne i julklapp. Den har många bra funktioner och bra vattenstötande tyg. Men nu var det inte det vi pratade om.
På bild 2 tycker jag vattnet har frusit så fint, här och där så rann vattnet fortfarande.
Nästa bild en söt liten Emma så nära.
Och sista bilden visar nån som lekt och haft roligt på en stor isklump som ledde ner i diket. Här tog jag inställningen på ”S” som man egentligen har när man fotar vattenfall t.ex, så man ser inte isen så bra det blev väldans vitt bara. Men jag gillar bilden ändå på nåt sätt. Man kan känna kylan.
Obs! Bilderna är ej redigerade i nåt bildprogram, lägger ut dem som dem är.

One thought on “En kall skön prommis

  1. Åhh vilka fina bilder !
    Jag har ju oxå ett stor intresse av att fotografera, och ännu mer sedan jag köpte min nya älskling, Canons digitala system kamera.

    Kram
    Jenni med barnen på T

Comments are closed.