Nytt projekt – tvättstugan

Sen mannen i huset rev bastun intill vår tvättstuga vilket skedde långt innan vi reste till Thailand, så har det sett ut som jag vet inte vad där inne. Kallt är det också så tvätten torkar ju knappt. En massa bråte är kvar och alla våra kappsäckar står där inne, en tältsäng + madrass m.m m.m. Det mannen väntar på är att jag ska rita upp hur vi ska ha det där inne, men hur lätt är det då?! Jag vet inte heller hur det ska vara. Ska vi ha duschmöjlighet där inne? Eller ska jag baka in en scrap-hörna. Vi behöver i.a.f mer skåputrymme och bänkyta. Och sen ska vi ju skrapa fram lite pengar till det hela också. Nä, usch jag orkar inte tänka på det där nu…men det är vad som är på gång att ske den närmsta tiden i.a.f. Jag får väl surfa så får jag kanske några idéer.

2 thoughts on “Nytt projekt – tvättstugan

  1. Spännande med väntande projekt. Det gäller bara att få tummen ur ;o)) Här hos oss finns oxå en massa saker vi borde göra……suck!

  2. Kul med renoveringsprojekt =)
    Resan var suverän, Egypten-El Gouna var en jättevacker liten turistort, vi solade och badade dagarna långa.
    Rekommenderar den verkligen, och vattnet var så där turkost som på bild =)

Comments are closed.