Plattång

Bild lånad från www.obhnordica.se

Å! Idag på vårt månatliga möte fick jag en platt-tång av mina gulliga arbetskamrater i bröllopspresent! Mer perfekt kan det ju inte bli helt enkelt! Precis vad jag ville ha och tänkt köpa sedan läänge men aldrig kommit iväg. Eller jag hade väl mer tänkt som så att jag kan väl stå ut med min gamla, breda, fula, våffel-platt-tång, tills jag kommer till Thailand och så kan jag shoppa en ny där. Men nu behöver jag inte det! Tjoho!

Den här är så himla bra för den ska bli varm på 30 sekunder! Hur bra ÄR inte det när jag stressar upp på mornarna efter att ha snoozat för länge, och barnen ska jag ha koll på samtidigt som mig själv. Värmereglage har den också, smal och fin och låsfunktion samt en fin liten matta fick man med :)

Jag säger bara perfa! TACK!! *kramar*