Förlovningsringen

Min smala tunna förlovningsring är inte så smal och tunn längre. För att kunna passa vigselringen så lämnade jag in den för att göra den både tjockare och bredare. Till det samlade jag ihop lite guld. Av min pappa fick jag ett hängsmycke från ett halsband, av svärmor ett par örhängen och av mig själv tog jag bismarck-ringen och de matchande örhängena som jag fick av mina f.d arbetskamrater för ett par år sedan. I början använde jag dem mycket, men sen blev det mindre och mindre. Har mycket sällan örhängen nu för tiden, men hålen är kvar så det händer ju. Men det känns lite kul att ha lite från pappsen, sväris och mina goa vänner från Stockholm i ringen, som jag nu bär varje dag istället. Tackar pappa som stod för kostnaden!

Snart kommer det en vigselring på fingret också med lite diamanter. Lite bling-bling vill jag ju ha :)