Marängspindlar

Bild lånad från http://mat.msn.se/
Hur söta är inte dem där då?…Marängspindlar till Halloween kanske? Eller till kalaset. Här finns receptet. William fyller 9 år när vi är i Thailand och i helgen ska han ha kalas istället för sina kompisar. Tänkte väl inte göra nåt speciellt med tema och sånt, orkar inte med det nu känner jag. Men det är ju Halloween alldeles runt hörnet så lite söta spindlar kanske man kan ställa på bordet. Ja, ny fyller ju William 9 och kanske är för stor för såna här saker. Men han vill minsann ha ballonger och annat, han tycker ju det är kul och då ska han få det!
Försökte få honom till att bjuda hela sin klass, dem är ju ändå bara 9 st i hans klass, och på så sätt lyckas få med tjejerna i klassen. Men icke det inte, han blev skogstokig och körde in nävarna i tinningarna och tyckte nog bara att mamma var mycket pinsam! Hrm…Men sen visade det sig att han dagen efter frågat en tjej i hans klass ändå, och hon ville komma!

One thought on “Marängspindlar

  1. hej sis dom där recepten hittade jag med.. hih hoppas nu william får ett fint kalas, synd att vi inte är där men roligare om lucas hade vart med. vi ses ju nästa fredag. kramiiiiis

Comments are closed.