Lite ledigt

Klätterrosen New Dawn

Å så skönt, är ledig torsdag och fredag. Jag har tänkt åka till djurparken med barnen och det ska bli kul. Det ska tydligen bli toppenväder så vi tar nog med oss badkläderna också. Sitter på altan och bloggar lite, har solat, barnen leker i poolen. Snart när solen gått ner lite tänkte jag vattna lite torra växter ute, kolla om hallonen börjar få färg. Sen blir det in och duscha, smörja och natta barna. Å efter det…ska jag nog slappa lite.

Lägger in en fin bild jag tog här om dan på klätterrosen New Dawn, den ska få växa sig stor över lekstugan.

One thought on “Lite ledigt

  1. Heeej!

    Hur har du det? Har du semester? :) Vilket underbart väder vi har fått nu igen. Äntligen! Åkte ni till djurparken? Den i Eskilstuna gissar jag?
    Hoppas att ni fick en mysig dag!

    Stor kram
    M I N D I

Comments are closed.