En dag på Parken zoo

Stora W ser ut som ”det här var väl inget”,
och lilla E sprudlar av glädje och pirr!
Igår var jag och barnen alltså iväg till Eskilstuna djurpark. Toppenväder och det var tur att det fläktade lite ibland. Vi betalade för entrén och ett åkband till tivolit som finns där också, inte jag men barnen fick åkband. Lika bra det för det tjänar man ju in på snabbt. Vi såg lite djur som apor, tiger (ej de vita, ej heller lejon) leopard, flamingos, komodovaran, krokodil och en massa andra species :) En del ”burar” var tomma och skulle snart få nya invånare. Det lektes mycket i Fantomenlandet och vi åt glassar, fikade med lite bullar som vi tagit med oss. Barnen fick en varsin lott och lilla E vann en söt liten flamingomjukis. Stora W blev lite putt men det gick över så småningom. Vi gick och gick och gick, och till slut lämnade vi djurparken och gick till tivolit. Barnen åkte lite karuseller, tåg och bergodalbanor. De gillade nog ”masken” bergodalbanan bäst för de ville snabbt åka en gång till. Där hade dem en sån där fotoservice så andra åket stog barnen först i kön och jag sa till dom att sätta sig längst fram. De såg lite oroliga ut men satte sig i.a.f i första vagnen fast på baksätet om man säger. Men bilden blev så himla kul så jag köpte den sen, ja ni ser ju :)

Efter det här hade vi tänkt att gå in på badet som låg precis utanför men tiden räckte inte till, alltså hur många timmar går det åt att titta på djur egentligen, och djur som man sett så många gånger förr ;) Jaja, de fick bada när de kom hem i poolen istället.