Vi har blivit med…

…Fisk! Stora W har önskat sig fiskar ett tag nu. Vi har ju haft det förut och då hade vi enbart Malawiciklider som är riktigt fina, munruvare är dem också. Men i.a.f så har vi inte malawiciklider nu. Det fanns inte lika mycket att välja på av dem i affären och stora W önskade sig en massa andra roliga fiskar. Så det fick bli de ”vanliga” i form av 1 kampfisk, 2 silverhajar, 1 eldstjärt och 2 st som vi glömt namnet på. Vi ville ju gärna köpa fler med en gång, men de tyckte vi skulle vänta då det är ett nystartat akvarium, lite tråkigt om alla dör för att pH-värdet är dåligt eller nåt. Så snart köper vi väl ett par rackare till. Det är lite mysigt med ett akvarium och stora W ska få ta hand om dem, han går upp varje morgon och matar dem.

…Inlines! Emma har önskat sig inlines. Vi försökte dock hitta rullskridskor, såna man hade själv när man var liten (mina var svarta med gula hjul) men dem enda som hade det var Europris men tyvärr fel storlek. Så det fick bli ett par inlines från Toysrús. Hon klarar det riktigt bra när hon stapplar fram på de där. Själv blir jag lite nostalgisk och önskar att jag hade ett par rullskridskor igen…kanske det finns på Blocket eller nåt ;) Fast jag skulle säkert slå ihjäl mig…

…Bärbar! Yepp, jag har lääänge önskat mig en bärbar dator. Och finally har jag en! Så himla kul, så nu sitter jag i soffan och bloggar för fulla muggar. Alla andra har gått och lagt sig. Spanien vann fotbolls-EM, duktiga killar…Bakom mig porlar det i akvariet, borde släcka och gå och lägga mig nu…men jag KAN ju inte slita mig från den här underbara materiella saken :)

One thought on “Vi har blivit med…

  1. Vilken massa trevliga inköp ni har gjort. Alla glada och nöjda är ju ett toppenläge för ett lugnt familjeliv:)

Comments are closed.