Efter julruschen…

Tre glada barn, mina och kusin Lucas i piratdräkt, håller
i godispinnar de fått av syrran. Hon hade sett det på
nåt pysselprogram på tv att man kunde ta en blompinne
och trä på en godis så blir det lite festligt :)

…och självaste julafton. Nu är det liksom över…redan?, kan jag känna lite. Det är så mysigt att slå in klappar innan och sen sitta ner tillsammans och titta när barnen förtjust öppnar sina klappar och gapar med stor förvåning. Tomten kom och tomten gick, våra små satt som tända ljus i soffan bredvid varann och vågade knappt gå ut och kika på honom. Min äldsta har valt att tro på tomten, även fast kompisarna säger att det bara är nån som klär ut sig… Men sen blev det full fart på dem och det var papper överallt.

Min pappa, syrra och hennes son Lucas kom till oss dan innan jul, och då hade jag inte scrappat klart tavlan till pappa än! Så när han satt framför tv:n passade jag och syrran på att scrappa lite ;) Den blev fin, glömde fota den, och det kändes som att pappsen tyckte det också när han öppnade den på julafton. Sambon som fick ett medicin-skåp av mig…ehrm jaaa…såg faktiskt rätt så glad ut ändå för han tyckte ju också att det var nåt som vi behövde. Det var bara det att den for i golvet dan efter, och ingen vet varför. Vi var typ tre personer som såg när den välte efter att jag ställt den för att torka när sambon hade snickrat ihop den. Jaja…antingen får jag köpa den igen eller så får vi fortsätta ha allting i en enda röra i trådkorgen :)

Nu har det ju varit mellandags-rea och vi är ju inte dem som sitter hemma då. Så vi gav oss ut och jag hittade en såå braa digitalkamera (är ju inte riktigt nöjd med den vi köpte för typ en månad sen). Jag tror att den här kommer bli bra, för det är mer zoom (x10) och mer pixlar (x8). Jag vet att man inte behöver så många pixlar men ändå. Och den är fortfarane lätthanterlig till skillnad mot min gamla, den som batteriluckan gick sönder på.

Så nu blir det till att leva på palt och landstings-bakelse (skorpor)…haha

One thought on “Efter julruschen…

  1. Härligt med nu kamera! Även jag vill ha men om jag skulle ge mig ut och shoppa en nu skulle det inte ens bli landstingsbakelser på bordet här hemma. :(

Comments are closed.