Ute i julruschen del 2

Efter jobbet igår drog jag in till Mariebergs köpcentrum. Och det är liksom kööö in dit efter att man kört av motorvägen! Ingen fara tänkte jag, jag vet vad jag ska ha. När jag till slut kom fram hittade jag en parkeringsplats rätt fort ändå och in på Toys ´r Us igen för ett andra försök att handla det som fattades. Det blev en klapp till gudsonen i form av ett litet handspel med ”Pirates of the caribbean”-tema. En klapp till Emma en rittavla ala Fifi. Fifi ser hon ju på varje morgon innan vi går till dagis. Fifi vattenkannehus har jag varit sugen på att köpa läänge, men nu ska hon ju få ett Pippi-hus av sin gudmor så det får väl räcka så länge :) Ville köpa nåt till pappsen från barnen och hittade en pann-lampa! Inte så skojig julklapp kanske, men äh det får väl duga och så ska jag scrappa honom en tavla. Och den där tavlan går riktigt segt, vet inte riktigt hur jag ska göra men om den ska bli klar måste jag sätta fart ikväll för dom kommer imorgon! Sen när jag skulle hem får man köa ut från centrumet t.o.m, ja det är härligt med jul!

Förresten så funkar mitt tangentbord nu…jag bytte batterier i det ;)