Tiden går…

…fort när man hittar på saker. Idag var jag och Emma och tittade på konståkning. Granndottern tränar det och vi åkte dit för att titta lite, och för att prova nya kameran och se hur bra bilder det blir med rörelse. Pälsade på oss för det är ju såå kallt ishallarna! Det blev rätt bra bilder och film. Duktig är hon också, önskar jag kunde åka så där! hrmpff

Sambon och sonen var i badhuset och simmade, efter skridskoåkningen gick jag och Emma till badhuset och väntade. Tittade på några tjejer som tränade handboll. Sen åkte vi och handlade lite mat och hmm ja faktiskt ett Playstationspel också,..SingStar RockBallads…haha. Jag kan ju säga så mycket som att det låter ju inte speciellt bra, inte när jag sjunger i.a.f :)

Det är riktigt kul med en ny kamera, men vad ska jag fota liksom! Vädret ute är ju inte direkt lockande,..*fnys*

2 thoughts on “Tiden går…

Comments are closed.