Glad påsk

Kikar in och önskar alla en glad påsk. Fick äntligen till lite påskris. Men jag behövde inte gå så långt, jag knipsade av ett par kvistar från vårt plommonträd. Det blev ju inte den vackraste upphängningen av ägg ser jag nu,..haha alla på samma ställe i riset typ.

Med våren och påsken börjar det klia i fingrarna på mig. Jag vill både baka, odla och göra om hemma. Men jag måste stilla mig för vi har ju fortfarande vår campervan som behöver omvårdnad. Ja, fortfarande. Det var nu lite över ett år sedan vi köpte den. Så renovering inomhus kanske får vänta ett tag. Men baka kan jag ju göra. Så jag funderar på att göra en citronpaj eftersom vi har så många citroner i kylen. Det kan bli fräscht så här i påsk.

I mars månad lyckades jag äntligen få ner några fröer i såjord. Tomater, chili, bittergurka och kålrabbi förodlar jag nu. Plus några blomsterlökar, dahliaknölar och luktärt.

Sedan årsskiftet sänkte vi också graderna i vårt spabad eftersom vårt elavtal gick ut då. Vi behövde kapa elåtgången hemma rejält. Och vi har nu inte badat sedan dess. Men idag har i höjt graderna och kanske blir det ett skönt relaxande bad ikväll. Vi får se om graderna hinner stiga.

Hoppas ni alla får en fin påskhelg! Skönt med långledigt eller hur? Glad påsk!

glad påsk
Påskris av plommonkvist
tomatplanta
Tomatplanta