Hipp hipp hurra

hipp hipp hurra
Hipp hipp hurra!

Hipp hipp hurra, nu är det makens födelsedag! Grattis till gubben! Tänk vad vi har gått igenom mycket tillsammans! Både roliga och mindre roliga så som livet ju är. Snart är det också min dag, och sen ett gäng dagar till är det även sonens dag! Nu börjar firandet, och det kan behövas nu när det börjar nalkas dimmiga trista november. Men november kan också bli lite fint förhoppningsvis.

Idag kommer barna över hit och firar med oss. Vi ska baka kalastårta och äta en god middag tillsammans. Det blir en smarrig oxfilépasta som jag varmt rekommenderar er att prova. Det finns mängder med olika recept, och ni tar helt enkelt det ni gillar så det passar er smak.

Basen är såklart en mustig pasta av något slag, italiensk kanske. Oxfilésvans har vi valt från Robertssons chark här där vi bor. Övriga ingredienser som vi tycker är ett måste är, kantareller, helst gula men vi har trattkantareller nu för våra gula är slut. Färska örter som dragon och basilika, charlottenlök, vitlök, purjolök, grädde, soja. Innan servering ruccola och parmesan! Och kanske ett glas rött till för att förstärka smakerna. Smaklig spis!

Hipp hipp hurra – restaurangtips

Även fast vi inte kommer att käka ute ikväll så får ni här ett litet födelsedagstips av mig! Hittade till en intressant hemsida som heter restaurangguiden. Där kan ni enkelt hitta nya restauranger för nya grymma matupplevelser. Örebro fanns inte med än, men jag kan tipsa om exempelvis bästa restauranger Göteborg!