Finansiering online

Vår son har flyttat hemifrån! Det är ett stort steg i livet och kräver ekonomisk kontroll. Det är också viktigt att göra smarta val när det kommer till elavtal, försäkring, lån etcetera. Det är väldigt bra att jämföra och se över sina valmöjligheter helt enkelt. Nu blir han stor på riktigt!

Finansiering online. Den senaste veckan har vi hjälpt sonen att flytta in i en hyreslägenhet. En 2:a på 45 kvm på översta våningen. Ett pyttelitet sovrum där en säng på 160 cm får plats och inte mycket mer än så. Ett kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kök med diskmaskin och mikro. Kök och allrum går in i varandra. Stora fönster med bra ljusinsläpp. Och en liten balkong med eftermiddags-/kvällssol. Det saknas lite möbler här och där, men det allra viktigaste är monterat och på plats. Allt behöver inte vara klart till 100%. Det får ta lite tid, så att man hinner känna efter hur man vill ha det för att trivas.

Jag måste verkligen berömma han för hans smarta bilval som gjort att han nu kan sälja den ena bilen och få loss en fin summa till att inreda sin lägenhet. Den andra bilen säljer han kanske också, och då istället köpa sig en billigare bil för att kunna ta sig till jobbet. Ja, han hade alltså två bilar för ett litet tag. Egentligen skulle han kunna cykla till jobbet från sin lägenhet, men någonting säger mig att det är inget för han. (Jag erbjöd han nyss en av våra gamla cyklar,…fick en konstig blick tillbaka och ett tydligt NEJ!, haha) Han vill ha den där friheten med bil och att kunna åka till kompisar när han vill, handla etcetera.

Vi däremot, har nästan aldrig tur med bilar. Jo, elbilen vi leasar är vi supernöjda med. Men i övrigt har vi ofta köpt grisen i säcken som man säger. Vi hamnade i knipa med vår senaste skåpbil till exempel. Det är en lång historia, men idag är den renoverad och rullar fint.

Skulle det bli nödvändigt, att man känner att man behöver få hjälp ekonomiskt vare sig det gäller bilar eller att inreda sitt hem. Kan det vara en god idé att jämföra lån.

Finansiering online och fördelarna med att jämföra

Med en jämförelsesajt kan du enkelt välja det lån som passar dig och din ekonomi allra bäst. Dessutom sparar du värdefull tid då du slipper surfa runt. Du får istället den information du behöver på ett och samma ställe. Det är väldigt bra att se över sina valmöjligheter.

Det är även viktigt att tänka på din kreditvärdighet, håll koll på den hos kreditkollen! Med ett bra creditscore kan du få bra ränta och villkor.

Om man behöver låna pengar och till schyssta villkor, finns ett bra verktyg för finansiering online om man vill jämföra lån, hos exempelvis Moneezy.