Studentfirande för systersonen

Studentfirande i Stockholm Vasastan blev det för oss helgen som var. I fredags sprang systersonen ut och tog kockexamen! Vår son åkte dit med sin tjej och överraskade, vilket blev en stor överraskning. På lördagen åkte jag och maken till studentmottagningen som syrran ordnat så fint. Jag hjälpte till att piffa till innergården, ställa iordning bänkar, dekorera med ballonger och allt sånt. Vi blev lite oroliga när det kom några regnstänk precis när mottagningen började. Men det blåste snabbt förbi, och sen var det väldigt soligt och fint. Det bjöds på smarrig smörgåstårta, vanligt tårta, korv med bröd och aptitretare med jordgubb och melon. Och en hel del bubbel också förstås. En lyckad dag och en glad systerson!

Ett stort grattis till dig och lycka till med kockyrket! Bra kämpat! Han fick ett skinnförkläde av oss i present, och det verkade gillas.

studentfirande
En lyckans dag
studenfirande