Under your skin

Under your skin, Growth Kit. Nu vill jag tipsa er om ett riktigt bra hårschampo, balsam och serum. Har kikat på detta en tid och slog till när jag fann en rabattkod. Detta kit stimulerar naturligt hårsäckarnas aktivitet och förhindrar håravfall. Jag tycker nämligen att jag blivit lite tunnhårig med åren på vissa ställen så jag tänkte prova.

Det jag fastnade för mest är såklart att det innehåller naturliga ingredienser. Quinoaextrakt, gurkmeja, risprotein och sheasmör. Men också utan parabener, utan silikoner, cruelty free och inga skadliga sulfater.

Under your skin - Growth Kit
Under your skin

Under your skin

Genom ett unikt extrakt som heter Capilia Longa – bestående av gurkmeja – som har vetenskapligt bevisats stimulera hårväxt, förbättra hårtäthet och tjocklek kan du nu boosta ditt hår med vårt Growth Kit. Capilia Longa är det första naturliga extraktet i världen som vetenskapligt har bevisat förhindra håravfall och stimulera hårväxt. 

Kitet är speciellt framtaget för dig som vill förhindra håravfall, stimulera hårväxt och stärka ditt hår. 

Kitet består av 3 steg & innehåller: 
1. Hair Growth Schampo (250ml) 
2. Hair Growth Balsam (250ml)
3. Hair Growth Activating Serum (30ml) som appliceras och masseras in i hårbotten varje dag. 

Förebygger och minskar håravfall
Stimulerar långvarig hårväxt och kan även ge liv åt gamla hårsäckar och på sikt skapa nya hårstrån 
Stärkande och närande 

I cirka en månad har jag nu använt kitet. Serumet är slut redan eftersom det ska användas varje dag för bäst effekt. Det jag hittills märkt är att mitt hår inte är lika frissigt längre och faller sig lättare. Det känns mjuk och mina lite smått vågiga längder på vissa ställen håller sig fina mycket längre under dagen. Mitt hår kunde se väldigt torrt och sprött ut förut. Inte vackert alls. Nu känner jag mig faktiskt väldigt fin i håret och jag ser inte ut som en clown. Den senaste tiden har jag fått många komplimanger för mitt hår. Det slog mig sedan att det kanske beror på det här nya kitet!

Jag är supernöjd hittills och behöver nu en ny flaska med serum.

Under your skin