För ett år sedan

För ett år sedan började jag på en ny arbetsplats, den 18 mars för att vara exakt. Jag känner att jag har kommit in bra i alla rutiner och det flyter på. Skönt, eftersom jag var väldigt snurrig ett tag och det kändes som att det aldrig skulle sjunka in. Jobbigt det där, att inte ha full kontroll på alla bitar.

Något mer jag inte har full koll på just nu, det är min träning. Men det har sina förklaringar. Först fick jag en fettknöl/lipom bortopererat. Ingen träning efter det. Kom igång lite efter det, men sen ytterligare en operation av hudförändring. Ingen träning efter det heller. Sen fick jag covid-19. Under samma period fastnade jag och mannen i chipsträsket, inte så bra. Han slutade ju röka midsommaren 2016, men kan än idag känna ett sug. Kanske därför som han är extra sötsugen. Han provade tuggummin, spray etc. Nu i samarbete med minprilla.se så funderar han på om det kanske kan vara värt att prova en prilla i hopp om att minska sötsuget. Nikotinfritt val då förstås.

Vitt snus inte alltid nikotinfritt

I All White-kategorin hittar du tobaksfria snus som finns i olika smaker, storlekar och styrkor. Påsarna består av en cellulosablandning (växtfibrer), som gör att de varken missfärgar tänderna eller luktar snus. Eftersom prillorna är helt torra kan det ta några sekunder innan du känner smaken och nikotineffekten.

VELO som tidigare hette LYFT har prillor som är helvita, tobaksfria och full av smak. Prillorna är slimmade, sitter skönt under läppen och rinner mindre. En smartare och diskretare prilla helt enkelt. Ger en nikotinupplevelse med spännande smaker – utan att tobaken behövs.

Tobak- och nikotinfritt snus

Onico och Qvitt är för dig som uppskattar upplevelsen av en prilla, men vill undvika nikotin och tobak. Vill du dra ned på nikotinet eller helt sluta att snusa? Det är inte helt enkelt men gotlänningarna har hittat en lösning – Qvitt. Tobaks- och nikotinfria portioner från Roma på Gotland tillverkat av Gotlandssnus.

I samarbete med minprilla.se