Dagny

Dagny, bloggare och livsnjutare. Nu finns hon inte hos oss längre, och hon blev 109 år. Vilken fantastisk människa som gått sin väg, går en datorkurs 99 år gammal och börjar blogga. Hon levde verkligen livet fullt ut och planerade sin 110-årsdag. Ett av alla Dagnys citat är ”ha roligt så länge det varar” och ”man får inte gamla till sig”. Vila i frid Dagny.

Dagny får mig att fundera. Kan hon, vid 100 års ålder, lära sig använda en dator och senare även starta blogga. Då kan jag också lägga på ett kol och få ur mig fler blogginlägg här. Det är väldigt sparsamt nu för tiden. Jag vill ju så mycket, men ofta stannar det där för min energi tar slut.

Dessutom är det verkligen tråkiga tider. Coronapandemin som nu äntligen, förhoppningsvis, är på väg att tämjas. Vår gamle käre vän Sotis som fått somna in. Kriget i Ukraina. Det är ju lätt att deppa ihop när hjärnan fylls med tråkiga händelser gång på gång. Då har jag svårt att hitta glädjen och energin. Den finns där inne någonstans, jag måste bara plocka fram den, och tänka mer positivt. Mer på allt det fina som finns runtomkring också.

2 thoughts on “Dagny

  1. Vad häftigt att hon började att blogga vid 100 år ålder och hoppas att all elände och hemska saker snart tar slut. Vi får ta hand om varandra och ta vara på det vi har. Kramis <3

Comments are closed.