Shein

Shein. Nu har jag provat beställa kläder och annat från Shein. Det tar ju såklart emot att beställa varor ända från Kina, när man istället kan handla lika bra, eller bättre, kläder på svenska sidor och butiker. Kanske även bättre arbetsvillkor, men någonting säger mig att mycket av det som finns ute i butiker, också är från Kina eller liknande. Samt dåliga arbetsvillkor. Hur som helst så tänker jag visa lite av det jag klickade hem. Jag blev glatt överraskad av många av kläderna.

Shein – sköna mjuka kläder

Det var ju med lite skepsis som jag beställde hem ett gäng plagg och annat. Men blev ändå rätt nöjd måste jag säga. Ett tips är att kolla in recensioner och bilder som andra köpare delar med sig av. Då är det lättare att få en känsla av tyg, färg, storlek m.m. Tofflorna var hur sköna och mjuka som helst, fick en hemsk känsla av att det kanske var äkta!? Men jag har googlat och om det är ett textilliknande material i botten, som på dessa, är det fejk. Men är det läder indikerar det på riktig päls. Tur, annars hade de åkt tillbaka direkt. Men tyvärr så halkade dessa av mina fötter då de saknar rem mellan tårna, så dottern med mindre fötter fick dem.

Som ni ser gillar jag mycket beige/brunt nu. Halsduken, så mjuk och skön att ha i höst. En brun t-shirt att strosa runt i här hemma, eller under en beige kofta. Två korta linnen som kräver byxor med hög midja, älskar färgerna, lite mullvad och dimrosa. Det är även solglasögon, ett gäng scrunchies. Den beiga koftan är väldigt mjuk och skön, fin färg och bra längd. En klänning klickade jag hem också, som har typ dalmatinerprint, ni skymtar den längst ner på fotot där Tusse sover. Klänningen passar ganska bra, kanske lite stor kring bysten, aningen lång, lite för fluffiga ärmar. Men kommer nog behålla den och använda en skön sommardag. Nu återstår bara att se hur kläderna håller efter en tvätt.

Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig kring att fortsätta handla från Shein då jag har googlat lite mer. Man får sig en tankeställare minst sagt. Vill ni också grotta ner er mer i Shein som är ett Fast Fashion-företag, och vad det betyder, klicka här.

shein tofflor
Shein
shein kofta
– Shein –
shein kläder
shein