Hårdtvålar

Hur nöjd är inte jag med mina hårdtvålar jag beställde från Almgårdens!? Meganöjd som vanligt. Särskilt den med aktivt kol. Den lugnar huden och lämnar en ren skön känsla efteråt. Ja, jag använder den faktiskt i ansiktet. Den torkar inte ut min hud i alla fall.

hårdtvålar
Hårdtvål med aktivt kol

Hårdtvålar – en fröjd att fotografera

Almgårdens tvålar är ekologiska, och dessutom är de så vackra att titta på. En fröjd att fotografera när man som jag gillar att fota. En plommonkvist gör bilden ännu skönare för ögat. Och lite svala stenar på det.

Jag har faktiskt äntligen valt ett nytt objektiv för presentkortet jag fick av jobbet när jag slutade där. Det fick bli ett Canon EF 50 mm F1.8 STM-objektiv. Jag valde mellan det och ett telezoomobjektiv. Men dem är lite dyrare så det får bli nästa gång. Just de här fotona är tagna med det fasta 85 mm jag har sedan tidigare. Men jag ska snart visar er finfina foton tagna med det nya! Tror jag visade ett foton på lupiner i förra inlägget taget med det objektivet. Hittills är jag ändå nöjd känner jag. Mycket lättare i vikt jämfört med 85 mm vilket är positivt.

Som sagt, more to come!

Dalarnas ekotvål
present-kit hårdtvålar
Ett sött present-kit med hårdtvålar – Luffakudde som tvålfat