Nytt år-lista

Nytt år – nya mål och förväntningar. Hittade en rolig lista att svara på. År 2021 innebär förändring för mig minst sagt. Nytt jobb helt enkelt. Inte nytt yrke men en annan arbetsplats. Lite andra arbetsuppgifter kommer jag få också, men inget som jag inte har provat tidigare år.

Men kanske att jag skulle ta och göra slag i saken med någon av dessa punkter nedan, detta år. Listan hittade jag här.

  1. En dålig vana som jag kommer att bryta: Att handla på Klarna när jag egentligen inte behöver.
  2. En ny färdighet som jag vill lära mig: Yoga.
  3. En person som jag vill sträva efter att bli: Mitt bästa jag.
  4. En god handling jag vill göra: Jag gick alldeles nyligen med i Postkodlotteriet, där överskottet från försäljningen av lotteriets produkter går till ideella organisationer. Till exempel BRIS, WWF, Canderfonden och Autism- och Aspbergerförbundet, bland så många andra.
  5. En plats jag skulle vilja besöka: Tanzania & Zanzibar.
  6. En bok jag skulle vilja läsa: Bliss och Förundran av Maria Borelius. Har läst Hälsorevolutionen och den var riktigt bra!
  7. Ett brev jag skulle vilja skriva: Vet inte om jag vill eller inte.
  8. En ny maträtt som jag skulle vilja testa: Kokta musslor.
  9. Något som jag vill bli bättre på: Lyfta tyngre vikter.
  10. Något som jag skulle vilja köpa: Uppgradera min Fitbit Versa till en nyare modell, eventuellt Versa 2.
nytt år - versa 2
Fitbit Versa 2