Relax

RELAX. Vilken skön helg, bara strosa runt, fixa lite här och lite där. Kolla på serier. I fredags tog vi ett bad på kvällskvisten. Nu när hösten kryper sig på börjar det blåsa friska härliga vindar. Det är riktigt nice att sitta i ett varmt spabad när det fläktar.

Vi köpte vårt spabad för fyra år sedan och har inte ångrat det en endaste gång. Faktum är att jag fick övertala maken till att köpa det. Sälja husvagnen och investera i ett kanadensiskt spabad. Och det är inte bara en, två eller tre gånger vi har badat tillsammans och jag inte fått höra; -”fan vilken bra idé det här var!”. Det är verkligen vardagslyx med eget spabad och det är väldigt lättskött. Vi hittade vårt hos Hydropool.

Eventuellt ska vi nästa år bygga som en liten pergola ovanför spabadet, för att få skugga. Vi har provat olika typer av skydd, segeldukar och parasoll. Men vi behöver något mer stabilt som samtidigt kan bli en fin detalj. Lite klätterväxter och ledlights.

Något annat som vi också gjorde för 3-4 år sedan var att måla tegelhuset vitt. Det har vi inte heller ångrat, vilket lyft! Från fult bruntegel till kritvitt, det blev så snyggt. Det har även hållit otroligt bra!

relax
RELAX