Hållbara skor

Hållbara skor, vem vill inte ha det? Visst är det kul att byta ut skor, ha många olika modeller, färger och så vidare. Och ett par favoritskor vill man ju såklart ska hålla länge.

Jag minns ett par vita sneakers av märket Frank Dandy jag hade i många år, ojoj det var svårt att göra sig av med dessa. Men när det till slut blev ett stort hål i skosulan så var det faktiskt dags att byta ut. Så jag köpte ett par andra förra sommaren av något annat märke, och i år har dessa redan spruckit i sömmen. Så nu behöver jag ett par nya igen. Jag är lite svag för vita sneakers och tycker dessa var enkla och fina av märket Nike. Träningstoppen likaså. Dessa vita sneakers är väl mer för vardagligt bruk. Men det skulle vara nice med ett par lite mer färgglada skor. Och jag är på jakt efter ett par nya inneskor på jobbet.

hållbara skor

Hållbara skor – slitstarka och sjyssta

För ett antal år sedan köpte jag ett par Skechers som jag gillar jättemycket. Lätta och sköna att ha inomhus på jobbet eller när jag tränar. Kan inte riktigt sluta använda dessa för jag trivs så bra i dem. De fungerar ju liksom fortfarande, även efter så många år. Jag har i och för sig tidigare köpt mig ett par nya skor att ha på jobbet, men kan inte sluta använda mina gamla favoritskor. Det är svårt att göra sig av med ett par fjäderlätta sköna Skechers. Men det vore kul att byta ut till ett par nya slitstarka hållbara skor. Gärna med lite mer färg, för de jag har nu är gråa med lite rosa detaljer.

Kunde såklart inte låta bli att kolla in Skechers modeller igen, och med lite mer färg den här gången. Jag fastnade för dessa blåa med detaljer i korall. Men sorgligt nog fanns de inte i min storlek så jag får leta vidare. Men kommer nog lägga dessa i favoritlistan, de kan ju få in fler storlekar igen vem vet. Om inte så kanske det blir de andra blåa med rosa detaljer.

skechers
Skechers