Inneskor till jobbet

Inneskor till jobbet. För ett tag sedan köpte jag mig ett par nya skor att ha på jobbet. Jag jobbar som medicinsk vårdadministratör inom landstinget, och har ju ett relativt stillasittande arbete. Det beror lite på vad jag har för arbetsuppgifter under dagen.

Jag har i alla fall möjlighet att höja och sänka mitt skrivbord, vilket är en stor fördel. Men bara för den sakens skull bör jag inte stå hela dagarna. Variation är bäst. Stå ibland, gå ibland, sitta ibland. För något år sedan tog vi tag i att gå i trappor jag och mina kollegor, just för att bryta stillasittandet. Vi har även nyligen installerat ett pausprogram i datorn med olika övningar.

Inneskor till jobbet – bytte sandaler mot gympaskor

Vi bör vara lika noga med bra inneskor på jobbet som vi är med skor vi har när vi tränar. Öppna sandaler, träskor och foppatofflor är big no-no. En bra arbetssko ska ha hälkappa, täckt tå och sitta fast på foten. Gärna en bra andningsförmåga också.

Under mina första år inom yrket hade jag sandaler, i många år. Kände att det var dags för något annat. De skor jag hade innan jag köpte mina nyaste var dessa Skechers Go Run Shape ups, supersköna och lätta skor. Har varit supernöjd med dessa. Men de började bli lite slitna så jag lade undan de ett tag och har nu provat ett par Reebok. De är sköna men grövre. Plus att jag skulle nog ha tagit en storlek större då de klämmer åt lite. Trodde nog de skulle ge med sig så jag har inte brytt mig om att byta. Jag har inte fått skavsår, men tänker att jag kan använda dessa på gymmet istället.

Så jag har återgått till mina gamla Skechers så länge tills jag hittar ett par andra. Via länken finns det fler Skechers löparskor som jag har börjat kolla in. Denna nätbutik är med i Bonusway och du får 1,50% i bonus av ditt köp.

Här finns bäst i test på löparskor 2018.

inneskor till jobbet

Reebok

reebok

 

I samarbete med Spartoo

2 thoughts on “Inneskor till jobbet

  1. Åh så himla viktigt med bra skor på jobbet. Jag går en del och har inte jag rätt skor på mig så får jag ont i hela kroppen.
    Svar: Så lite så, kika gärna igenom mina andra inlägg. Kan verkligen rekommendera Polen ur alla perspektiv.

Comments are closed.