En lugn valborg

Vad skönt med en röd dag mitt i veckan! Inte satte jag upp mig på något extrajobb heller denna gång. Supernice!

Vi hade en lugn och skön valborgskväll igår. Ungdomarna var ute på varsitt håll, så jag och maken var helt själva. Efter en smaskig middag sjönk vi ner i vårt spabad en stund. Underbart väder, inte en endaste vindpust, varmt och härligt. Efter ett tag såg vi brandrök på himlen som kom från årets majbrasa. Majbrasan brukar vara nere vid sjön på gräsmatta. Men på grund av torkan är den nu på en grusplan en bit därifrån. Vi gick aldrig ner dit då vi blev väldigt trötta efter badet. Det blev inte ens en film.

Jag hoppas ni hade en trevlig valborg vänner! Bjuder på lite magnoliaträd jag fotade när vi var i Stockholm. En dag kommer jag köpa ett eget för de är så vackra!

valborg och magnolia

3 thoughts on “En lugn valborg

  1. Hej! Kollade lite på din fina katts bilder från 2014. Är du säker på att det är en bondkatt? Har nämligen en katt som liknar din katt väldigt mycket, skulle din katt vara en Main coon?

    1. Hej, tack för din kommentar. Tusse är nog någon typ av blandras/bondkatt. Mamman är korthårig bondkatt, hanen okänd men det strök runt en långhårig hankatt i området Tusse kommer ifrån. Kan ju ha varit en raskatt, så ingen vet riktigt vilken blandning. Under kategori ”Tusse” finns fler bilder på fluffen.

Comments are closed.