Sista helgen i september

September månads sista dag är här, och här kommer ett inlägg om vår helg.

Kort och gott så har jag jobbat extra i lördags. På kvällen blev det lite bad och ett gott vin. Vi har även shoppat lite i helgen. Jag hittade ett par sjyssta byxor, slimmade och med revärer, samt en vit tisha med något tryck på. Dessvärre blev det aldrig någon promenad i skogen, så ingen svamp den här helgen.

Nu har vi blivit med moppebil också, eller rättare sagt dottern. Lite kallt att åka moppe nu när kylan kryper på, så vi hittade en begagnad Casalini Ydea 500. Hon är supernöjd och det är ju huvudsaken, och nu kan hon köra till skolan i ur och skur utan att frysa.

Sonen var ju på väg att flytta hemifrån om ni minns. Men han har kommit på andra tankar att det kanske är bra att lugna sig lite och inte ta det första bästa. Så vi får se vart det bär med tiden.

Solbrännan har ramlat av sedan vår senaste resa i augusti. Så fruktansvärt tråkigt att bli blek igen, och kyla är inget för mig. Men det värsta är ändå mörkret och att huden blir så torr och stram. Nä, man skulle varit på en strand nu, med varma vindar i håret.

Istället för höstlöv och svamp så bjuder jag på härliga foton från Rhodos.

 

Rhodos