Rosenskära

Rosenskära, sommar och sol! Vilken lördag, jag och dottern har solat. Softat och lyssnat på musik. Så skönt att inte göra ett endaste dugg. Jag och maken åkte och fyllde på gasol, och så blev det förstås grillat idag i kvällssolen. Enormt vackert väder som vårt land bjuder på i år.

På måndag börjar veckan jag är själv på jobbet. Känner ingen oro för det, det är bara lite trist.

Men! Om tio dagar! Tio dagar! Då åker vi till Rhodos! Yay! Sonen är hemma och tar hand om katterna. Han vill ju inte följa med ändå. Det ska bli så nice att ha semester igen, fast semester på riktigt! All inclusive en vecka i Rhodos. Som vi längtar, oh my my god!

Bjuder på rosenskära ikväll med små insekter. Det finns en vit rosenskära ”Psyche white” som är ännu finare än denna. Ta hand om er där ute. Stor kram!

rosenskära

Rosenskära

Kolla in det ludna huvudet på denna humla

Bi söta bi

 

3 thoughts on “Rosenskära

  1. Men herregud så fina blommor du har & en sak, jag bara ÄLSKAR din blogg! Så underbart med Rhodos, gott med miljöombyte för vädrets skull är det ju inte nödvändigt men att komma bort lite, så är det ju fantastiskt!
    Svar: Nä inte alls stimulerande att måla ju, haha. För varmt med. Har försökt få till det på skuggsidan och svalare dagar. Men nu har vi en sida kvar på huset. Sedan alla fönster, men det behöver man kanske inte nödvändigtvis ta iår om vi nu får en skithöst med bara regn. Man vet aldrig. Men åh kan tänka mig att det blev jättefint! Vi målar huset grått med vita knutar :)

Comments are closed.