Ovän med mig själv

Känner mig matt. Vill så mycket men orkar inte ta mig för, och tankarna är som pingpongbollar.

Det här är vanliga tankar hos mig själv de senaste dagarna, men det går i perioder. Jag är upp och ner och hit och dit. Det påverkar mig enormt, min kreativitet som uteblir. Jag vet inte hur ni gör, eller hur ni finner tid och ork att blogga så ofta som ni gör. Det spottas ut inlägg flera gånger om dagen hos en del av er. Blir lite frustrerad eftersom jag själv inte har samma energi. Jag har ingen motivation, och känner mig bara så nere just nu. Eller, det har jag gjort länge. Jag vet att man kan tidsinställa inlägg, men jag orkar inte ens producera sådana inlägg.

Mitt egna löfte om att blogga mer än jag gjorde förra året har jag hittills lyckats hålla, fast med nöd och näppe. Har ökat varje månads antal inlägg med kanske 1 – 2 st fler per månad. Förutom i mars då jag dubblade antalet från ynka 5 inlägg förra året. Samt att eftersom jag är egen företagare så ser det ganska så tråkigt ut vad gäller den biten. Tycker inte om det här. Det är ju en fantastisk årstid vi har nu, och om en vecka tar sonen studenten. Det är en rolig tid! Jag borde också spotta ut inlägg, och borde ha massor att skriva om.

Jag vet precis när det började och varför det kan bli så här ibland, men det kan jag inte gå in på. Inte mer än att min hjärna är så upptagen med negativa och sorgsna tankar. Jag har bra dagar, och dåliga dagar. Och är såklart inte ensam om det.

Men jag vet att svackan går över, för en tid. Livet är fullt av överraskningar, och ibland är de inte så roliga. I värsta fall något man får leva med.

Det här blev ju ett väldigt trist inlägg, men jag är också människa och livet är inte bara rosenskimrande och tipptopp alltid.

Sippor i dunkel skogsdunge får symbolisera mitt mood just nu. Ovän med mig själv.

Kan någon ruska om mig lite snälla.

ovän med mig själv

2 thoughts on “Ovän med mig själv

Comments are closed.