Adidas i flera olika modeller

Adidas. Kan man få för mycket av märket? Nä, jag tror inte det. Det är stilrent och har cool design tycker jag.

Har länge letat efter ett par nya sneakers efter att jag motvilligt fick slänga mina kära Ed Hardy-sneakers. Så jag har letat och provat och letat lite till, både på nätet och i butik. Provade ett par riktigt fina märkesskor ute i butik som jag verkligen ville ha, minns dock inte vilket märke det var. Men när expediten hämtade den andra skon från lagret, såg jag ju att det var väldigt stor färgskillnad. Inte kul och väldigt konstigt när det skulle vara ett så pass bra märke.

Till slut gav jag upp och panikartat köpte jag på mig billigaste enklaste vita sneakers jag kom över på H&M. Kvaliteten behöver ju inte vara sämre för det, men det märktes snart på skosnörena som knyter upp sig precis hela tiden, samt att skorna inte håller formen riktigt. Byter gärna ut dessa så snart som möjligt.

Nu har jag letat lite på nätet igen och hittat ett par vita sneakers med gulddetalj! Skulle gärna vilja ha flera olika stilar på Superstar-skor, så man inte sliter ut dem så fort. Dessutom är det ju så svårt att välja bara ett par. De rosa från Adidas Originals ser riktigt sköna ut båda två. Det kan ju vara lite roligt med färg i tillvaron också. Så hög vill ha-faktor just nu!

Har ni många olika skor av samma märke?

 

Adidas

Adidas Superstar

Adidas EQT Support

Adidas Originals Gazelle

 

I samarbete med Spartoo