Kvalitetstid tillsammans

Kvalitetstid med maken är jag inte bortskämd med senaste tiden. Detta eftersom han jobbar så konstiga tider numera. Det fungerar en kort tid, men inte i längden. Det är ju så otroligt tråkigt. När han kommer hem på natten så sover jag. När jag går upp så sover han. När jag kommer hem har han redan åkt.

Många av de vardagliga stunderna kan omvandlas till kvalitetstid, det gäller ju att vara närvarande och verkligen umgås. Vårt spabad är kvalitetstid och vardagslyx. Men ibland saknar jag att åka iväg någonstans och umgås. Det blir ju liksom något helt annat. Att låta någon annan underhålla, servera maten och ta disken. Då är ju kryssning perfekt till exempel. Nu har ju vi redan en bokad kryssning med vänner att se fram emot i mellandagarna. Men om vi inte haft det så hade jag gärna åkt på nyårskryssning med maken.

kvalitetstid
Fira in nyår på en lyxkryssning
Bildkälla: Pinterest

Kvalitetstid ombord

 

Ni kanske inte vet vad ni vill göra på nyårsafton? Då kan jag tipsa er om denna nyårskryssning. Fira in tolvslaget ombord på Oslobåten. Från Köpenhamn till Oslo.

Innan nyårsfirandet får man en trevlig sightseeingtur i Oslo med buss. Man får bland annat besöka Vigelands skulpturpark, Holmenkollen och det kungliga palatset. Upplev även ett julpyntat Oslo. Det finns också möjlighet till en längre färd till Bøgdøy och Vikingaskeppsmuséet! Men åh! Dit vill jag åka. Där finns ju vikingaskeppet Oseberg! Osebergsskeppet upptäcktes 1904 nära staden Oseberg. Byggt av ek och hela 21,14 meter långt. Det var det vikingaskeppet jag hade som referens till min tatuering jag har på vaden. Så här såg det ut när jag gjorde min tatutering

Det låter verkligen som en supermysig kryssning! Kika in för mer information, och ta del av Oslobåtens nyårsmeny!

 


Osebergsskeppet på vikingamuséet
Bildkälla: Pinterest