Coverup tattoo

Coverup tattoo. Äntligen har jag låtit någon tatuera över en gammal tatuering jag har strax ovanför hälsenan. Jag hade faktiskt glömt bort att det kan göra väldigt ont att tatuera sig på en vad. Men det var klart värt lidandet!

Elite Artwork har precis flyttat och den nya studion är riktigt häftig och alla är verkligen supertrevliga där.

Coverup tattoo

Malin Carper är grym, hon förstod precis hur jag ville ha det. Hon ritade och fixade i lite över en timme. Sedan var det dags. Och jag vill inte skrämma upp någon nu, men det gjorde djävulskt ont på mig. Någon sa, minns inte vem kanske någon där på studion, att tatuera sig på just vaderna samt att det är en coverup tattoo känns rejält! Jo, tack du. Det var alltså de gamla fula vingarna som hon fyllde igen helt och hållet med svart, och de göms nu i kroppen på den stora korpen.

I två och en halv timme led jag verkligen, men ändå full av nyfikenhet och spänning av hur resultatet skulle bli. Och det blev så bra! Äntligen har jag funnit någon som vet vad hen gör! Är så tacksam!

Dagen efter började jag halta lite och till slut kunde jag inte stödja på foten längre. Blev väldigt svullen runt fotleden och är det än. Som tur var hade vi ett par kryckor uppe på vinden som jag hoppat runt med. Inte kul, jobbigt bara det. Det tog drygt fyra dagar innan jag kunde gå klokt igen. Lite svullnad är kvar än och det lär väl ta ett par dagar till innan det försvinner helt. Men tatueringen,…den är grymt cool. I löv it!

coverup tattoo

Malin Carper | Carper Ink – Elite Artwork

Lite av det material jag plockade ihop för att få fram bilden jag hade i mitt huvud ser ni nedan. Gillar det sketchiga vikingatemat som det blev. Korparna Hugin och Munin är där, vikingaskepp, magnoliablommor och moln.

Jag kommer garanterat att låta Malin Carper tatuera mig igen, och faktum är att jag har redan en ny tid inbokad till henne. Lång väntetid till henne kan jag säga, i april är det dags! Men vi får se vad det blir nästa gång. Om jag vågar mig på att fortsätta på vaden med mitt vikingatema så gör jag det. Annars får det bli på en arm. Man får ju blodad tand!

coverup tattoo