Stora blad och sipprande vattenfall

Stora blad. Det är lite tidigt att börja planera, men jag tänker jättemycket på nästa tatuering. Det blir inte en helt ny utan ska fortsätta med geparden som jag nämnde senast. Nu tänkte jag visa den i färg för er. Det är endast lite korallblått som rinner mellan världsdelarna men ändå. Har alltid trott att jag bara ska ha svartgråa tatueringar, men inte då. Plötsligt kändes det rätt att få in lite färg.

Det som ska till är som ni ser längre ner. Mycket skuggor med blad, kanske samma sort eller olika sorters stora blad. Samtidigt vill jag att tatueringen ska fortsätta antingen fram på kroppen eller bak. Eller varför inte både och. Där vill jag eventuellt ha berg, skog och små sipprande vattenfall. Jag har börjat titta på Tattoo Fixers som går på kanal 6, och där nämnde de en gång att vitt kan med tiden gå över till gult och det låter ju inte så fint. Och att de använder det mest för att förstärka en tatuering.

Dessutom har jag en idé med myran som står längst ner till höger. Tanken är att den ska stå på ett av de stora bladen, och det ska finnas vattendroppar som blänker. Så mycket svart, grått och lite vitt blir det nog. Eventuellt att ett av det stora bladen går över lite i grönt. Kanske,… ja vi får se i september hur det här slutar. Kanske Malin har några idéer också.

Work in progress

Stora blad

Djupt in i djungeln – Berg och vågor