Gepardtatuering med detaljer

Ny tatuering på överarmen, men den är inte riktigt färdig. Det här var vad hon hann på 2,5 timme. Vi hade många idéer och jag vill gärna fortsätta på den så fort som möjligt. Men jag får nog lugna mig ett litet tag.

Jag var ju inne på ett anatomiskt hjärta, en fågel och blommor. Och så mycket mer. Det är mycket som är fint!

Så hur kunde det bli en gepard nu då. Jag har alltid gillat geparder, de är så grymt fina i sin teckning, fantastiska djur. Jag älskar ju djur av alla de slag, så jag kunde lika gärna gjort en panda, eller en till korp eller en späckhuggare,…Spelar ingen roll. Tatueringar vill jag ju ha, bara fler och fler nu när jag äntligen får känna mig nöjd. Har tänkt på det och undrat hur många jag skulle ha haft idag om jag blivit nöjd från allra första tatueringen jag gjorde för snart 20 år sedan.

Jag har även sneglat på kartor, med världsdelarna. Och på just den jag fann gillade jag även budskapet så det fick bli den texten också. Och eftersom bloggen heter majamyra och jag ibland fått höra öknamnet myran, så fick det bli en myra också. Och en klick färg i korallblått som rinner. Ni får se en bild i färg någon annan dag.

Geparden fick inte bli för stor på min arm, för då hade ögonen blivit sneda och fula, därför ser det lite tomt ut vid sidorna om geparden och där ska jag alltså fortsätta nästa gång har jag tänkt mig. Men det blir nog inte förrän till hösten.

Elite Artwork

gepard

Gepard

Die with memories, not dreams.

One thought on “Gepardtatuering med detaljer

Comments are closed.