Maj levererar värme

Den här helgen var vi både i Stockholm och i Norrköping. Först åkte vi till vänner i våra gamla hoods där vi bodde innan vi flyttade till Örebro. Vi grillade och umgicks och hade jättetrevligt. Gick även till majbrasan och fick vårkänslor. Toppenväder var det ju, även fast vinden var kall. Dagen efter var det ännu finare väder, och den kalla vinden var borta. Vi hälsade på svärisarna och därefter åkte vi mot Norrköping, och tog alltså en helt annan väg hemåt.


Västerhaninge

Varmt härligt väder kräver glass som vi hittade på Café Plaza Stadstornet på Drottninggatan. Valde såklart melon, hallonsorbet och polka. Sedan strosade vi runt i den mysiga staden och jag saknade systemkameran som jag glömt hemma. Det blev många steg den här dagen.

Norrköping

One thought on “Maj levererar värme

Comments are closed.