Tatueringsidéer har jag gott om

Kan ni förstå att det redan är oktober? Vad hände liksom, och kallt blev det. Men det är ändå ett toppenfint höstväder måste jag säga. Blå himmel och flyttfåglar i mängder över himlen, önskar jag kunde följa med till värmen. Men nej, nu är det höst och vinter som gäller. Vi har börjat elda i kaminen lite smått, supermysigt.

Tatueringsidéer stora som små

Nu med ny höstmånad så är jag en månad närmare dagen jag ska tatuera mig! I mitten på december är det dags och jag funderar varje dag på vad jag ska välja för motiv. Plötsligt fick jag känslan att jag kanske ska strunta i att göra en cover up av vingarna på vaden, och istället tatuera mig på armen så det blir en mer synlig tatuering. Men i nästa stund blir jag feg, tänk om denna tatuering inte heller blir bra gjord och så sätter jag den mitt på armen. Jag kanske ska hålla mig till vaden ändå.

Hur som helst så funderar jag också på om jag ska ha endast ett motiv, ett stort, som den här vikingabåten. Eller ska jag ha en korp, kanske inte en ledsen blöt korp dock. Men korpar gillar jag så det är jag ganska så säker på.

tatueringsidéer

Tatueringsidéer

korp